torstaina, lokakuuta 22, 2009

sumu suojaa meitä katseilta

Olen ollut hiljaisena, koska mamma päätti tömäkästi että käytän liikaa konetta ja näin ollen olen ollut aikamoisella datausdieetillä. Kyllähän se multa onnistuu, koulusta kotiin, läksyt, siivous, vartti koneella ja sitten kaikkea randomia häröilyä, illalla ehdin käydä toisenkin vartin. Toisaalta tämä on ollut vain hyväksi, sillä olen ehtinyt muuttaa kokonaisuudessaan tänne omaan huoneeseen ja löytänyt helposti muutakin tekemistä kuin koneen, mutta toisaalta tässä vaiheessa olen fyysisesti niin poikki että haluan vain nukkua. Nukkua koko yön lämpimässä, nukkua yli huomisen koulupäivän ja herätä vasta lauantaiaamuna virkeänä.
Tällaisina päivinä muistan, miksi en pidä lukiosta.

Ankeaa ja synkkää päivääni valaisi kokeiden tulokset:

saksa: 8½
äikkä: 8
englanti: 8-
ruotsi: 6.8
matikka: 6-

Eli kaikki kirkkaasti läpi! Suunnittelen matikan uusimista [tähtään siis ekassa kurssissa numeroon 7, kakkoskurssissa 6], mutta muuten olen tosi tyytyväinen noihin. Ruotsikin meni läpi, jos olisin jaksanut lukea sanakokeisiin, tuo nousisi 7, mutta kun sanakokeet ja tuntiaktiivisuus on ollut väliltä 4-6, ei taida olla toivoa seiskasta..


Se siitä. Eilen oli koulukuvaus ja sanotaanko että en ollut parhaimmillani. Kuitenkaan se ei haittaa, koska aion arkistoida ryhmäkuvan ja palautan omakuvat, koska en tee niillä kuitenkaan yhtään mitään.
Lisäksi meillä kävi joku nainen kuvaamassa minua. Hän tekee kollaasi-tyyppistä kuvakokoelmaa inarinsaamen kielen taitajista [mitä minä silloin teen kuvissa?], vie kuvat aina Ranskaan asti ja museoon, jonka nimeä en tietenkään enää muista. Tämä työ tulee ensi vuonna käymään Torniossa ja ensi kesänä ehkä Helsingissä, täytyy sinne päästä omaa naamaa katsomaan.








Tämä päivä ei ollut mikään otollisin opiskelun kannalta, saksan tunnilla onnistuin torkkumalla missaamaan kaikki tärkeät kielioppiasiat. Historian tunnin torkuin ja piirtelin leijonaa [josta ei ole tulossa kuvaa, hah, enpä ole ennen vinksahtaneempaa jellonaa nähnyt].

Matikan tuntien työt [ja kyllä, se on vieläkin kesken. Kyllä, kynäni sekoitti hämiksen värit hienosti]:

Ja fysiikan tuntien työt:

Jeps. Tylsä viikonloppu edessä. Perjantain taidan lagittaa kotona teetä juoden ja romanttisia komedioita katsellen, lauantaina visitoin Inarissa ihan uuden kaverin luona ja sunnuntaina taidan nauttia taas tekemisen puutteesta. Ehkäpä piirrän lisää limasieniä.

Now Playing: Happoradio - Liittymät Kiinni

Ei kommentteja: