sunnuntaina, lokakuuta 04, 2009

listen to my evolution!

Musta niin tuntuu että kuolen tämän työmäärän alle!

Onnistuin tuossa viikon tavoitteessani [vaikka siis Facebookille annoin periksi jo sunnuntaina] ja olin niin ylpeä itsestäni, että olenkin sen jälkeen sallinut itselleni ihan liian paljon datausta.

Sen viikon aikana nukuin yli kahdentoista tunnin unia, tein huolellisesti läksyt, ulkoilin ja vietin aikaa ystävien kanssa huomattavasti enemmän kuin tavallisina viikkoina. Olin vielä perjantainakin melko pirteänä koulussa, illalla oli sählyturnaus, joka jatkui lauantaina. Sunnuntaina oli heikko olo, mutta sain silti urhoollisesti selvitettyä matikan läksytkin!

Torstaina alkoi koeviikko englannilla ja jäi hyvät fiilikset siitä, läpi menee kevyesti mutta mitään täysiä pisteitä ei ole tulossa. Perjantaina suoritin ruotsin kokeen toivottavasti hyväksytysti läpi, en ole varma.
Huomenna suuntaan übervaikeaan matikan kokeeseen, tiistaina kirjoitan referaatin koululla ja keskiviikkona painin saksan kokeen parissa.

Viikonloppu sujui odotetusti, perjantaina pelasin lentopallon miniturnauksen joukkueeni kanssa täpärästi voittoon ja kiiruhdin kaverille yöksi, rakastuin Girugameshiin, nukuin makeat yhdeksän tuntia ja lauantaina tulin ajoissa kotiin. Päivä kului mammman kanssa kanasalaatin ja juustotarjottimen valmistelujen parissa, illalla katsottiin New in Town, mikä osoittautui suureksi pettymykseksi.
Laitoin äitini nukkumaan, hain koneen pikkusiskoni huoneeseen ja katsoin siltä ystäväni kanssa Miehet jotka vihaavat naisia, se oli sentään melko hyvä, ehkä vähän liian monimutkainen ja sekava, mutta silti ihan katsomisen arvoinen.

Hohh, toivottavasti alan taas koeviikon jälkeen päivitellä useammin, nyt kun on kaksi uutta lukijaakin pyydystetty. Tervetuloa!

Tylsän ja sisällöttömän blogitekstin jälkeen hivuttaudun kaverille.

Now Playing: Girugamesh - Evolution

Ei kommentteja: