perjantaina, lokakuuta 16, 2009

[en kyllä ala vääntämään japania tähän]


Maalaus on saatu nyt päätökseen! Ensi viikon alussa tai viikonloppuna tulee kunnolla kuvia, nyt tuo maali on vielä niin märkää että sitä on lähes turhaa alkaa vielä esittelemään, huonekalut [peili, pöytä, bambuverhot ja tuoli] saapuvat maanantaina, kuvaan huonetta tarkemmin niihin aikoihin.
Tuo punainen loistaa edelleen nätisti käytävälle asti, mummi jo kauhisteli sitä ja sisko lensi selälleen lattialle säikähtäessään väriä. Minusta se on täydellinen, etenkin minun huoneeseeni!

Kemin mangapäivä kutsuu, sinne siis 14.11.! Täytyisi saada jonkinlainen cosplay valmiiksi, olen kyllä vieläkin ihan pihalla minkä puvun aion tehdä..


Voiko aamu alkaa vielä ihanammin?

Kuuteen valvoin peloissani, kolmen tunnin levottomien hämähäkin-nielemisunien jälkeen joku loikkasi vauhdilla päälleni ja alkoi nuolla kasvoja. Retu oli löytynyt ja ihan kunnossa, vähän vain väsynyt.


Tulipas vähintäänkin sekava ja epälooginen teksti, on kuitenkin hirmuinen kiire kun äiti lähtee Rymy-päiville huomenna ja pian pitäisi palauttaa tämä kannettava, jota olen lainaillut vähän...





Ei kommentteja: