torstaina, lokakuuta 15, 2009

no title part miljooona

Allekirjoittanut on juuri tällä hetkellä nälkäinen, väsynyt, kylmissään, ärtynyt ja kaikkea muuta, mikä saa maailman näyttämään tavallistakin mädemmältä. Siksipä siis vain pientä päivitystä.





Aamu alkoi jo kello yhdeksän, kun kaveri jostain toiselta puolelta Suomea ajatteli ilmoittaa olevansa hereillä. Päätin käyttää aamuisen hiljaisuuden hyväksi ja käväisin juoksulenkillä -- tosiaan, vastaan ei tullut yhden yhtä ihmistä.

Jatkoin suoraan suihkuun ja hiomaan ikkunanpuitteita, tietysti myös ikkunan ovi piti hioa. Valkoinen t-paitani ja mustat collegehousut saivat ihanan okranvärisen kuoren ja pääsin parin tunnin hiomisen jälkeen uudestaan suihkun alle.





Neljältä tuli maalari ja vaikka oli tarkoituksena vetää vain punaisten seinien ensimmäinen kerros, herra veti mielihyvin myös ensimmäisen kerroksen mustaa. Aloin epäröidä punaista värivalintaa, onhan se aika..punainen.. jopa vähän oranssiin vivahtava. Onneksi musta ja valkoinen päätyseinä tulee kompensoimaan väriä, samoin huoneeseen tulevat kalusteet ja seinille nostettavat hyllyt.


Se on jo nyt minun näköiseni, en jaksa odottaa, että pääsen jo asustelemaan huoneeseeni! Viikonloppuun mennessä olisi tarkoitus saada valmiiksi ja hyvältä vaikuttaa.

Ei kommentteja: