sunnuntaina, lokakuuta 11, 2009

far away is just too far for my broken heart

Huomioin tänä aamuna, että olen heinäkuun jälkeen ostanut kasan levyjä. Pitänee piakkoin leventää levyhyllyäkin. Yritän aina puhua ihmisiä edelleen ostamaan levyjä, waretus on yliarvostettua!

Ekasta kuvasta löytyy kaksi Snow White's Poison Biten demoa, Drama Trough Your Stereo ja Snow White's Poison Bite, Uniklubin Kaikki Mitä Mä Annoin 2003-2005, Placebon Battle for the Sun, Nickelbackin The Long Road [ja kuvasta puuttuvan Dark Horsenkin ostin], Stam1nan Uudet Kymmenen Käskyä, Sunrise Avenuen Popgasm ja Happoradion Pienet ja Keskisuuret Elämät. Uusimmat kolme löytyy toisesta kuvasta; Happoradion Asemalla, Sonata Arctican The Days of Grays ja Hanoi Rocksin This One's for Rock 'n' Roll - The Best of Hanoi Rocks.
Tuo kokoelma kuvaa erittäin suppeasti musiikkimakuani ja sitä paitsi suuri osa näistä levyistä on ekstempore-ostoksia. Ajattelen toki enemmän silloin, kun tilaan netistä.

Reissu "kaupungissa" on nyt ohitse ja kulutin siellä vain vajaan 200€..

25.90€

49.90€
79.95€

Yritin koko päivän saada fiksua ja sisällökästä tekstiä aikaan, mutta epäonnistuin. Siis saatte taas vain tällaisen pikapäivitys-tyyppisen tekstin nokkanne alle.

Mikä loppukevennysvimma mulla on? Kuitenkin, tässäpä ihanan kevyt lukujärjestykseni tälle jaksolle pienellä printillä:


Now Playing: Snow White's Poison Bite - Sleeping Beauty [acoustic]

Ei kommentteja: