tiistaina, syyskuuta 28, 2010

Keep the Promise

Kyllä mä sen osaan.

Nimittäin asioiden pakoilun.

Yritin ahkeroida tänään ja lukea huomiseen maantiedon kokeeseen, mutta mun muistiinpanot niiltä tunneilta on vähintään arveluttavat enkä oo pahemmin tainnut tohon tiiliskivi-kirjaankaan koskea. Olihan se jo korkea aika, tosiaan...

Kilttinä lukiolaisena olen siis tänään
...pelannut jotain tosi spookya Hodi Hodi-peliä, joka liittyy jollain tapaa koealueeseen. Ainakin maikka väitti niin kiven kovaan ja sanoi siitä olevan hyötyä kokeessa. Wut, tuolla pitää kävellä ja klikkailla erilaisia tehtäviä, kuten "Kerää romua" ja saa vastaukseksi "Välttävää. Sait osan romusta välittäjälle." ja siitä saa vähän rahaa. Tosi outoa..

...yrittänyt saada selkoa muistiinpanoista, joiden piirrosprosentti kasvaa loppua kohden. Ajatus on tainnut vaeltaa koko ajan jossain ihan muualla kuin globalisoitumisessa tai kaupungin rakenteessa.

...jumittanut yhä uudestaan Keep the Promise-kappaletta, joka sekin liittyy koealueeseen, kuten edellisen kuvan jänön mielenosoituskyltistä voi päätellä. Liittyy myös vuosituhattavoitteisiin ja oikeastaan tätä on kivulii kuunnella kerta toisensa jälkeen (Ihmeellinen, Ihana ja Täysivaltainen Youtube ei antanut mulle videota tästä).

...syönyt taas pussillisen popcornia.

Nyt menen joko jatkamaan lukemista konurbaatioista ja megalopoleista tai nukkumaan. Saatte arvata kumpaa.

Ei kommentteja: