maanantaina, syyskuuta 20, 2010

I'd run and hide at the call of my name

Niin että miten meni viikonloppu? Oon ollut sunnuntaiaamun jälkeen niin väsyksissä, etten edes muista edes paljoa...

Perjantaina heräsin yhdeksän aikaan, hihittelin lukujärjestykselle joka yritti muistuttaa että saksan tunnit olis alkaneet 8:00. Tylysti siis lintsasin koko perjantain, 11:30 lähti bussi kohti Rovaniemeä ja kaverinani oli aina yhtä ihana Mankeli. Neljän tunnin uuvuttavan istumisen jälkeen purkauduttiin ympäri keskustaa ja Mankeli kävi työhaastiksessa sillä aikaa kun mä vahingossa treffailin tuttuja kaupoissa. Tavattiin myös Jani, Ran, Kao, Hanna, Juha, Linda, Lilli, Lotta, Laura, Saso ja, apua, en muista muiden nimiä! Pirre oli mukana ja joku poika ja lisää tyttöjä.. Sori en muista ):
Iltasella Juha heitti meidät Ranin ja Kaon luokse iltaa viettämään ja siellähän me asuttiin se viikonloppu.

Lauantaina herätys oli 7:00, kiristelin siinä Mankun upean korsetin, söin aamupalaa taas ekaa kertaa yli puoleen vuoteen ja aamulagitin hyvällä menestyksellä. Kotiväki heräili vasta tuntia meidän jälkeen ja lagiteltiin yhdessä hienosti aina kymmeneen saakka. Juha heitti meidät (Mankeli, minä ja heidän kamunsa Linda jonka tapasin jo perjantaina) tällä kertaa Ranualle asti, Ran ja Kao hyppäsivät Mangabussiin ja matkasivat sillä.
Mangapäivä oli aika tyhjä ja tylsistyttävä, jostain syystä Kempin luentoa ei taaskaan ollut kuuntelemassa kuin muutama hassu ihminen :D Cosplay-kisan voitti Juha (Kingdom Hearts: Organization XIII, Xemnas) ja mukana oli myös muilla mangapäivillä cosplayannut se Vocaloid-tyttö, hän tuli toiseksi. FF-Fightit oli aika puuduttavia, koska oikein kukaan ei lähtenyt mukaan.
Illalla pyörittiin vielä keskustassa Ranin, Kaon, Janin ja Mankelin kanssa, käytiin Italianossa syömässä ja noi pelaili kämpillä PS2sta, lähinnä Crash Team Racingia mutta myös TimeSplitters 2:ta. Ran nukahti ennen kahdeksaa, Kao painui pehkuihin yhdeksän jälkeen ja Ran palasi keskuuteemme kymmeneltä. Nukkumaan päästiin jo yhden aikoihin!

Sunnuntaina _todella_ koomaisten heippojen jälkeen me takseiltiin Mankelin kanssa bussiasemalle ja siitä köröteltiin onnettomina Ivaloon. Täällä pääsin heti maantiedon fuckin' lehtiartikkelityön kimppuun, blah.

Mankeli

Ran

Kao

Linda zombi-asussaan ja Juha Xemnaksena.

Perjantai ennen lähtöä siiiiiiis.

Mutta en mä ihan tyhjän panttina pyöriskellyt kaupungilla! Tuhlasin vähän!

Mekko: Gina Tricot 14.90€
Koru: Glitter 9.95€
Korun oon ostanut jo kesällä, mutta en ole esitellyt.

Kahdet sukkahousut ja käärmekuosiset legginsit kaksi kolmen hinnalla! Yhteensä 14.80€.
Siniset vain vei sydämeni.

Farkkulegginsit: Seppälä 29.90€, 19.90€
Tuntuu kuin oisin vain miljoona vuotta etsinyt sopivia mustansävyisiä farkkilegginsejä, sinisiä sukkahousuja ja mustaa party dressiä. Sitten ne olivat edessäni ja nomnomnom ♥



Sieninen lauantai-ilta.
Ei lisättävää.
NP: All Time Low - Walls

I'm gonna break down these walls (down these walls)
I built around myself
I wanna fall so in love (so in love)
With you and no one else
Could ever mean half as much
to me as you do now
Together we'll move on
just don't turn around
Let the walls break down

Ei kommentteja: