perjantaina, marraskuuta 13, 2009

Wir sind irgendwie am Ende und am Anfang

Eheh, on ollut nyt hiljaiseloa koska mulla on jännännyt hirmusti tämänpäiväinen lähtö! Pikapikapikapäivitys jossa paljon infoa, koska mulla särkee edelleen päätä [lauantaista asti *________*] ja on mieletön kiire, kun arvatkaas oonko saanut mitään aikaan kun oon hermoillut! Kuvanlaatu on TSIHHIHH, joten vähensin kuvia kahteen.





Cossi on valmis! Kuva ei toki tee oikeutta, eikä bindaustakaan ole, mutta siis nuo vaatteet ja hiukset vähän jotain tuonnepäin, katson sitten paikanpäällä miten jaksan niitä laittaa.
Ei siitä tullut niin huono kuin olisi voinut tulla, näytän tosin Death Noten L'ltä...







No siis viikko sitten olleet Funky & Kinkyt meni ihan mainittavan hyvin. Oli tosi kivaa, tutustuin uusiin ihmisiin ja tanssin, tanssin, tanssin! Ruoka oli hyvää ja fiilis oli jokaisella katossa. Tykästyin siellä myöskin The Soundsin Living In Americaan! Ennen en kyennyt kuuntelemaan sitä, mutta kumma kyllä se oli tanssiessa tosi upee ja muutenkin tuo hyvän mielen aina. Käveleskelin sieltä sitten kotiin ja kulutin 5km matkaan puolitoista tuntia.. Olin vielä tiistainakin jäässä, täällähän on jo talvi!


Viikko sitten oli myös maantiedon koe, johon lukeminen jäi aina "huomisiltaan" eli en lukenut. Vastailin vähän jotain sinnepäin ja arvailin yli puolet vastauksista + vastasin yhteen kysymykseen väärin [kysyttiin sateen syntyä, selitin sadetyypeistä] ja sain pisteitä 2/3! Esseen pisteitys taisi olla myös aika löysä, koska siitäkin 4/6 sain vaikka en puhunut oikeasta aiheesta kuin mainitsemalla homos-, heterosfäärit. Kokeestahan tuli sit 7+ pistein 11½/18.


Ah, ja huomasin keskiviikkona kuinka huonotapainen ja huonosti koulutettu Kiti on. Se ei osaa käyttäytyä hihnassa ja on erittäin epäsosiaalinen muiden koirien keskuudessa. Tai ei. Se rähisee ja hautoo jokaisen vastaantulevan piskin murhaa. Eli maanantaina alkaa tehokoulutus, piru vie kun olen ollut sen pentuvaiheen niin laiska, ettei se ole ymmärtänyt oikeaa väärästä.

Tiistaina kamun kanssa pyöräytettiin hasselpähkinä- ja Daim-muffinit, eilen uusiksi. Vien siskolle ja sen miehelle Kemiin Daimeja maistiaisiksi, tunnen olevani ihana sisko! Äärettömän hyviä, eikä edes makeita.





Pari yötä olen asunut pesässä. On mulla huoneessa sänky, mutta se on tylsä. Raahasin patjan patterin viereen, sinne paljon tyynyjä ja peittoja, kitaran vahvistin yöpöydäksi, vain tarpeellinen kama mukaan [kone, kännykkä, hippi-vihko ja Stabilot]. Paras paikka nukkua!


Ainoa, mikä sitä voisi parantaa olisi joku viereen tuhisemaan.

Ja sitten surullisimpaan aiheeseen: Panik. Lopettaa. Ei soita enää. Joulun jälkeen on sanottava entinen Nevada Tan, sittemmin Panik. Ei enää nykyinen Panik. Saksalaista nu-metallia hakkaava upean monimuotoinen bändi, josta lupaan postata vähän paremmin myöhemmin.

Nyt listaan, jonka purkamiseen minulla on 1h 50min aikaa:
  • Huoneen siivous
  • Meikkaus + hiustenlaitto
  • Pakkaus
  • Vessanpesu
  • Syöminen
  • Ruuan ostaminen & rahan nostaminen
  • Imurointi
  • Koirien ruokkiminen
  • Ruuanlaitto

Bussi lähtee 13:20 ja tuota.. Olen vielä tässä =>

Now Playing: Tokio Hotel - Sonnensystem

Ei kommentteja: