sunnuntaina, marraskuuta 01, 2009

baby this is new age, you like my new craze

Miksei Suomessa voi olla ovelta ovelle-kiertämistä pelottavissa naamiaisasuissa? Toki minä kunnioitan kaatuneiden muistoa, mutta silti kihelmöi ajatus trick or treat-kierroksesta tuossa purevassa pakkasessa..

Lauantain kulutin aika karmivassa mestassa, lihanleikkaushuoneessa nimittäin. Tasan viikon roikkunut hirvi paloiteltiin ja pihalta sisälle palatessani olisin varmasti kiljunut, mikäli ääntä olisi lähtenyt. Paikka oli hirveän näköinen: metallinvärisellä pöydällä veritahroja ja tunnistamattomia lihanpalasia, lihamyllystä ja luusahasta roikkuu ties mitä riekaleita, lattialla on luumurskaa, verilätäköitä sekä pieniä paloja lihasten kalvoja ja lihaspusseja. Voin sanoa, että ei kovin nätti näky!
Onneksi en sentään ole veriherkkä ja kestän sisäelimet sun muut helposti. Itse asiassa opin todella paljon lihaksen ja hirven anatomiasta eilen!

Illalla kymmenen aikaan kipaisin taksilla terveyskeskukseen ja pääsin kotiin ennen puolta kahtatoista. Taksilla huristelin takaovelle, koska vanhemmat oli molemmat jo ottaneet ja ovat kovasti nollatoleranssin puolella, kuski soitti Rammsteinia juuri sopivan kovalla [mammalla meinasi palaa hermot, mutta minä unohdin kaiken muun ja keskityin musiikkiin] ja takaisin tullessa soi Uniklubi.
Mitään kamalaa ei ole tapahtunut, vielä minussa henki pihisee :)

Taksilla ajelin kaverille katselemaan Disney-leffoja. Ainakin The Fox and the Hound, The Beauty and the Beast [tosin tämä oli joku fake-versio, ei Disneyä laisinkaan :(] ja Bambi tuli taas vedet silmissä tuijotettua. Odotan innolla, että saan itsellekin ostettua VHS-soittimen, onhan noita videoita tuossa kaksi laatikollista toimettomana.

Kolmen päivän liikuntakielto kumosi nyt suunnitelmani Kitin kanssa virkistysreitille lähdöstä. Ehkä loppuviikosta sitten.

Now Playing: 50 cent feat. Justin Timberlake - Ayo Technology

Ei kommentteja: