perjantaina, marraskuuta 27, 2009

How does it feel when tears freeze when you cry?

Tiedän, että jokainen rakastaa pikapäivityksiä, joten tässä taas yksi!

Oon ollut tosi väsynyt ja flegmaattinen, osittain kipulääkkeiden vuoksi ja osittain unenpuutteesta. Päänsärky vie kaiken huomion ja kun syön liikaa buranaa, olen kirjaimellisesti kuin sienissä: kuljen kuin sumussa, en ymmärrä mitä ympärilläni tapahtuu, enkä osaa keskittyä mihinkään. Joskus hyräilen vahingossa itsekseni tai tanssin ilman musiikkia. Olen varmaan ihan hauskaa seuraa silloin :---D

Tänään oli lääkäriaika, tavallista kysymyksiin vastailua ["onko sulla migreeni? entä suvussa?" "ei oo mut mammal on" "ootko kolauttanu pääs johki?" "..en" "nukutko ja juotko tarpeeksi?" "kokeilin kyl mut ei tapahtunu mitää muutosta" "auttaako tulehduskipulääkkeet? mitä syöt?" "ei auta burana 400mg"], sydänäänien kuuntelua, silmien ja korvien tutkimista, imusolmukkoiden ja hartialihasten koskettelua ja lopuksi verikoe.
Oikeaan käteen ensin koetti, löysi nopeasti ihan pinnassa olevan suuren suonen, mutta täkäläisen Arvauskeskuksen hoitajana hän päätti tökätä neulalla ohi. Hetken pyöritteli ja kyseli sattuuko liikaa, voiko jatkaa, kunnes veti neulan pois. Heti tirskahti verta iholle, "löytyihän se viimein, myöhässä vaan" . Seuraavaksi vasen käsi, tällä kertaa katsoin tarkasti kun neula upposi ihoon ja tuntuu, että kipu oli noin vähän pienempi, vaikka en mä millään tasolla pidä verikokeiden kipua suurena. Taas etsittiin ja lopulta suoni löytyi ja verta tuli kunnolla. Kaksi tavallista putkea ja yksi suurempi lähti, nyt on mustelmat kyynärvarsissa.
Toivottavasti oli vaivan arvoista ja syy selviää [ei siis verikokeet vaan ylipäätään lääkäriin raahautuminen].

Lääkkeitäkin sain, Burana 600mg, joku vanha pahoinvointilääke tehostamaan buranaa ja nenäsuihke. En oikeastaan viimeisimmästä tiedä mitä varten, mutta turha se on alkaa lääkärille vastaan vänkäämään..

Kävelin koulusta kotiin kuulokkeistani Breathe Carolinan Classifieldin leijuessa tajuntaani. Jokin kylmä ja märkä hipaisi kuonoani, putosi takinrinnuksille. Pian se sai seuraa toisesta. Maa on nyt valkoisenaan taas tuota kevyttä ihanuutta, toivottavasti pakkaset pysyy ja pääsen pian kelkkailemaan! Olen kyllästynyt tähän loskakeliin ja ainaisiin lätäköihin, on lumen ja talven vuoro! Jouluna on parempi olla lunta tai töissä viettämäni päivät menevät pilalle.

Ps. Sain videot! Siis VHS-soittimen ja olen jo tuonut huoneeseeni ja katsellut muutamia leffoja :3

Now Playing: Escape the Fate - Not Good Enough for Truth or Cliche

Ei kommentteja: