sunnuntaina, tammikuuta 09, 2011

Maybe it's not my weekend but it's gonna be my year

Taila Lappeenrannasta oli piristämässä mua täällä kaamoksen keskellä maanantaista perjantaihin. En muista koska mulla olis viimeksi ollut niin mukava ja yhtäaikaa lihava viikko :D

Olin maanantaina kipeä ja haettiin Taila bussiasemalta, loppuiltana ei oikein tehty mitään, syötiin ja katseltiin Shrek.
Tiistaiaamuna sain vielä äitiltä luvan jäädä kotiin ja niin me matkustettiin Siidaan tutkimaan saamelaiskulttuuria. Sääski-näyttelyn loppu oli karmaiseva, mulla soi koko illan päässä sääskien ininä... Kotiin päästyämme käytiin tunnin mittainen kelkkareissu Ivalojoella, Saila ei ollut ennen kelkkaillut! En mäkään kyllä hirveästi, mutta tuntui se silti hyvä pitkästä aikaa pöllyttää puuterilunta ja väistellä puiden oksia. Illalla katseltiin Shrek 2.
Keskiviikkona heräiltiin puolenpäivän jälkeen ja oltais varmana menty Mäkkiin jos täällä sellanen olis.. :'D Kuitenkin mentiin sit Mankelin kanssa grillille syömään ranskiksii ja hampurilaisii, törmättiin ihmisiin joihin viimeisenä olisin halunnut törmätä ja sitten haettiin kaupasta syötävää. Saila myös shoppaili Lahjatalosta huippuja tuliaisia kavereille.
Elina tuli meille katsoon Prinsessan ja Sammakon, jonka jälkeen me jäätiin Tailan kanssa kaksin meille kun porukat oli Iloksen avajaisissa. Töllöteltiin Shrek 3 sekä Shrek Forever After (eli daa, se nelonen),  ja valvottiin aamunkoittoon.

Englanninkirja, johon Saila pakotti mut perehtymään, noin 1/4 mein "syötävistä", plektroja, Kill Hannah: For Never & Ever, SiXX:A.M.: Heroin Diaries, Panik: PANIK, Placebo: Battle for the Sun, Placebo: Meds sekä Green Day: 21st Century Breakdown, joita kuunneltiin viikon kuluessa (ja joista vain Medsistä Saila sanoi "täähän on ihan kuunneltavaa".. :D)

Torstai oli ainoa luvallinen lomapäivä ja silloinkaan me ei taidettu oikein tehdä mitään... Katsottiin Liikkuva Linna, johon rakastuin palavasti naww sekä Toy Story 3, josta bongasin Totoro-pehmolelun! Se on siellä Bonnien leluissa!
Iltasella, tai yöllä tai ehkä enemmän aamuyöstä tai varhaisaamusta, katsottiin myös Desperon Taru ja Hooligans.

Muutaman tunnin unilla Saila sitten lähtikin täältä kuivalihojen kanssa kohti Rovaniemeä ja junalla kotia.
Taila jätti mulle myös joululahjan, mutta siitä lisää kun uskaltaudun avaamaan tuon söpön paketin.

Perjantaina sain vieraita myös pohjoisempaa, Anne ja Ville tuli Mankelin lisäksi meille yöksi. Syötiin vähän lisää, katsottiin Prinsessa Mononoke (johon petyin oikeastaan, odotin paljon paljon enemmän!) ja aamulla Madagaskar. Seuraavaks huomasinkin olevani isosedän ja tämän vaimon 60-vuotisjuhlilla humalaisten aikuisten keskellä :---D Olipas hyvä kakku jos ei muuta.

NP: All Time Low - Weightless

2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Vai että Taila ::DD Siellä oli upeaa, paras viikko sitte viime elokuun ♥ Kiitos! Keväällä uusiks! Jaheii oli ne muutki musiikit ihan kuunneltavia :'D Siin yhes vaihees vaa satuin havahtuu ilmasemaan mielipiteeni ihan ääneen.

Varja kirjoitti...

Taila-tuutti >) Oot paras! ♥

Oikeastihan musiikki oli huippulaatuista, mutta sun korvat ei oo tottunu suodattamaan sellaisia sulosävelmiä.