maanantaina, elokuuta 30, 2010

Teeskennellään että kaikki on täydellistä

En tiedä oonko tosi säälittävä vai vaan stressaantunut. Kävelin lukiolta kotiin, kuten aina, ja mun mieleen tuli se KirjaVillestä tilaamani paketti, jonka olis pitäny olla Ivalossa jo torstaina. Alkoi sataa ja mun suoristetut hiukset näytti viiden minuutin jälkeen sähköiskun saaneelta kiharaiselta punaiselta koalalta :)) Kuuntelin kunnon rähinäheviä tihkusateen ärsyttäessä.
Kipitin innoissani postilaatikolle, totta se nyt jo olis tullut! Nostin lehdet boksista ja selasin; Lapin Kansa, lasku, mainos, mainos, lasku, postin paperi, mainos, mainos... MITÄ? Nappasin sen paperin kirjeiden välistä (ja pudotin pari niistä maahan, hups) - Lähettäjä: Marinea Oy. Ei siis mulle, vaan isälle jotain veneen osia perskeles. Turhauduin niin, että meinasin jättää kirjeet maahan ja potkaista postilaatikkoa. Keräsin postit ja lompsin kotipihaan, aurinko alkoi paistaa. Maailman kaunein sateenkaari vesipisaroista kimaltelevien koivujen takana sai mut taas hymyilemään, jopa nauramaan itselleni. Niin ku yks kirjapaketti tarkottais maailman kaatumista niskaan tai jotain...

Rovajärvi Otsamolta
Retki Otsamolle keskiviikkona oli semikiva, oli kuuma kiivetä, meil meni kaks kertaa kauemmin kuin oli odotettu ja löydettiin paljon sieniä. Huipulla alkoi paistaa aurinko ja oli esim. KAUNISTA.

Riennän takaisin koulun penkille ((:

NP: Ripsipiirakka - Prinsessa Ruusunen

Ei kommentteja: