maanantaina, lokakuuta 04, 2010

I feel free enough to party hard

Koeviikko tosiaan ohitse, tämä maanantai ja huominen on vapaita kun ei oo kokeitakaan.

Perjantaina kirjoittelin historiaa uusiksi ja sen jälkeen hakkasin kuusi tuntia pleikkarilla. For real. Kuus tuntia. Olisin voinu kuluttaa senki ajan pikkusen paremmin..
Sen jälkeen jaksoin kipitellä 200m tuohon urheilutalolle katsomaan non-professional SelväPeli sählyturnausta ja tässä yksi close up niistä bambi-mallisista ripsistä:
Ei ne oikeasti harota tollee joka suuntaan D:

Lauantaina olin äitin kanssa tutun häissä töissä (money money money), minkä jälkeen mentiin Hippuun syömään ja siellä notkuttiin reilusti ylitse puolen yön kuunnelleen surkeaa karaoketarjontaa.
Sunnuntaina siivoiltiin sitten juhlapaikkaa ja shoko tuli meille yöksi, syötiin siskon, siskon miehen, siskon miehen veljen, shokon ja äitin kanssa hyvin, katottiin Reindeer Spotting joka muuten oli hyvä ja vähän True Bloodin kolmoskautta. Itse en välittänyt sarjasta oikeastaan ollenkaan, mutta kolmannella kaudella on tullut mukaan tosi kivoja hahmoja! Taidan kahlata tuon kokonaisuudessaan läpi.

Mun sisko haki vauvan eilen ja tuli näyttämään sitä meille heti illlalla! Se on taas yksi maailman suloisimmista otuksista.
Pystykorva x tuntematon, nimeltään Jeri. Mulla nousee pentukuume yhä vain!

Sisko 20-v sai viran Inarista eli nyt se (sekä sisko että koiwa) on paljon lähempänä ja helpommin tavoitettavissa! Pian käytän taas siskon aviomiehen ajokorttia ja autoa häikäilemättä hyväksi höhöö. Kaikenkaikkiaan en näe niiden muutossa Torniosta takas tänne pohjolan perukoille mitään huonoa.


Tänään meen Maijalle viettämään hänen torstaisia 17-vuotissynttäreitä, siitä lisää myöhemmin!~

NP: Kelly Rowland - Commander
(oikeasti en tykkää tästä kappaleesta mutta se sattuu soimaan päässä, enkä saa sitä kuuntelematta pois)

Ei kommentteja: