tiistaina, lokakuuta 05, 2010

Music starts playin' like the end of a sad movie

Niin siitä viime yöstä.. :D

Itseasiassa mä latailin ton kameran akkua jo kotona ja siirsin sen sitten Maijalla laturiin mutta sinne se sitten jäi koko illaksi.

Käytiin ensin Maijan ja Maijan veljen naisystävän kanssa kaupassa ja ostettiin ihan tajuttomasti ruokaa O_O' Maijan kämpillä me moikkailtiin niiden koirat ja puhuttiin kauan kaikkea shittiä, Maija oli leiponut hyvii suklaamuffineita ja mitäs muuta mä olisin tehnyt kuin hyvillä mielin mussutellut niitä.
Meidän oli tarkotus ottaa muutamalla idealla höystetyt kuvat, MUTTA.. Kyllähän sen tietää miten käy.

Kipiteltiin pari pientä lenkkiä Maijan Riitu-koiran kanssa pimeessä syysillassa ja mun pää pursuaa kuvausideoita, tosi tylsää olla varaton lukiolainen :/
Riitu on muuten meidän edesmenneen koiran (Kaamasnuoran Natan) pentu ja nykyisen hurtan (Retun) pikkusisko. Riitusta on tullut kyllä ihan yhtä viisas kuin äidistään.

Katseltiin puolitokkurassa Valentine's Day, josta tykkäsin itseasiassa kovasti! Maija the Grey's Anatomy-nisti itki verta; olihan näyttelijäkaartissa Patrick Dempsey (Valentine's Day: Harrison Copeland, Grey's Anatomy: Derek Shepherd) ja Eric Dane (Valentine's Day: Sean Jackson, Grey's Anatomy: Mark Sloan), mutta me selvittiin siitä kuin miehet.

Leffan jälkeen oli tarkotus sit jatkaa sheikkailemista ja tehä muuta mukavaa, mutta lukio vaati veronsa ja me kömmittiin peittojen alle.

Oli tosi kiva ilta, kiitti Maija!

NP: Taylor Swift ft. Colbie Caillat - Breathe

Ei kommentteja: