torstaina, maaliskuuta 04, 2010

Well, hello there, you're the local superhero?

Jostain syystä oon kartellut tän postauksen tekemistä, tälläkin hetkellä kirjotan tätä jotta välttyisin farkkujen tuunaukselta :D

Lauantaiaamuna kuitenkin lähdön piti tapahtua kello 10:20, mutta allekirjoittanut kusi aamurutiininsa niin, että auto kaarsi pihasta vasta yhdentoista aikaan. Sää oli kuulemma aivan kamala [mikäs minä olisin arvioimaan ajokeliä, mähän vaan nuokuin pelkääjän paikalla puoliunessa!], lunta pöllysi sekä taivaalta että niiden harvojen vastaantulevien autojen perästä. Pokantiellä miltei iskeydyttiin hirven kylkeen, niitä oli kolme yhtä aikaa liikkeellä! Pikkuruinen hirviperhe: isähirvi, äitihirvi ja minimaalinen lapsihirvi!
Lauantai kului huomaamatta kokonaisuudessaan syödessä ja jutellessa tuttavaperheelle. Illalla hilpaistiin kaverin kanssa lyhyelle kävelylenkille Levin huimille kaduille. Mä myönnän, se on ihan nätti paikka vaikka aikamoinen turistirysä siitä onkin kehkeytynyt.

Sunnuntaiksi jokainen oli unelmoinut pitkistä aamu-unista, mutta kuinkas kävikään: ennen kymmentä heräsin  hurraa-huutoihin ja tuuletuksiin. Siellä perheen äidit tillittivät TV:stä jääkiekon mitä lie uusintaa vai koostetta. Siitä sekin lagi-päivä starttas, päivällä kierrettiin Levitorin kaupat läpi ja mukaan nappasin ainoastaan übersöpön vaaleanpuna-valkoisen pipottimen. Iltasella keikan lähestyessä soiteltiin jo taksia Hullu Poro Areenalle, mikäs siinä, Levin taksin oon kuullut olevan aika scheissea, mutta me odotettiin yli puoli tuntia yhtä tilataksia!
Keikka oli kyllä ihan mainio, bändin jäsenistä huomasi heti pienen koomaisuuden, olihan lauantai-iltana ollut täysikäisille keikka ja basisti näytti muutenkin hieman huonohappiselta [I'd say it was a terrible hangover]. Lavashow oli hirmu pieni, tietysti siinä pikkulavalla. Valot oli yhtä häiritsevän huonot kuin pari vuotta sitten Sturm und Drangin keikalla samassa paikassa, kuvaus oli tehty melkein mahdottomaksi. Käytössä oli kaverin Canon Ixus 75 jos oikein muistelen.
Onneksi pojat soitteli niin uusia kuin vanhojakin - mä en ole tuon The Days of Graysin ystävä samalla tavalla kuin vanhempien julkaisujen. Kuitenkin opin tykkäämään joistain biiseistä siltäkin levyltä (:
En menis sanomaan, että keikka oli parempi kuin Sime -08:n, mutta kivaa oli mulla ainakin!











Mamma betalade mulle vielä t-paidan Hullu Poro Areenalta, pikkusiskolle samanlainen.
Pipo siis 36.65€ ja paita 25€ (:

Kaikin puolin oli kiva ja ennen kaikkea kannattava reissu!

NP: Sonata Arctica - Zeroes

2 kommenttia:

Julia kirjoitti...

oiijj nätti kuva toi viimonen! <3 ja kiva keikka tais olla ::)

Varja kirjoitti...

Jellyfish: Kyllä vain, oli tosi upeeta! Kiituus :')