maanantaina, tammikuuta 04, 2010

Uudet kujeet, neh?

Siis se uusivuosi... Siinähän se meni, olin kyllä melko nätisti, myönnän :)
Riennot lähti kaverilta kello seitsemän kun me lopulta oltiin kaikki valmiita. Taidettiin istuskella ja puhua paskaa suurinpiirtein puoli kahteentoista, oli sikatylsää. Käveleskeltiin ehkäpä kilometrin verran "keskustaan" päin [tän kylän keskusta on niin mieletön] ja katseltiin hotellin suuri ilotulitus, käveleskeltiin pieni kierros ympäriinsä ja lopulta päädyttiin taas sinne kämpille. Juteltiin pari tuntia lisää, tanssittiinkin vähän tai vähän enemmän. Oliko kello kuusi kun lähdettiin jonnekin jatkojen jatkojen jatkoille ja sieltä kipiteltiin kahdessa erässä kymmeneksi nukkumaan ja jo puoli yhdeltä keikuin koivillani ympäri kaverin kämppää.
1.1. kului hienosti sängyssä lagittaen ja Ice Age 2:sta katsellen, illalla kiirehdin töihin ja nyt olen taas askeleen lähempänä kamsua!

Täytyy myöntää, että tämä koulupäivä [ja etenkin matikan kolmoistunti] kului koomassa, lähes unessa. Taisin nukahtaakin hetkeksi parille tunnille, ainakin koulukaverit naureskeli etten taida olla ihan täysillä vielä menossa mukana :p Eihän sitä aina voi!

Nyt onkin jo aika kiitää leffapostauksen myötä englannin sanojen, äidinkielen kirjan ja tuhannen muun rästityön pariin. Miten mä saan tehtyä mun lapsuudesta kuvamiellekartan maaleilla torstaiksi?

Ei kommentteja: