sunnuntaina, tammikuuta 10, 2010

#9, #10, #11, #12, #13 + olen elossa

Tuntuu tää sadan elokuvan tavoite loppuvan kesken, vasta kymmenes päivä ja illalla on leffoja katsottu 14.
Vihaan tämän pikkukylän so called elokuvateatteria, mutta sinne riennän silti katsomaan kohuttua Avataria, josta olen kuullut pelkästään ja paljonpaljon hyvää. Odottelen innolla ja toivon hartaasti ettei se tuota pettymystä (: Lyön sille tähdet vasta ensi viikon puolella, koska äidin työkone, jota siis tavalliseen dataamiseeni päivittäin käytän, on tällä hetkellä päivityksessä mamman toimistolla. En tiedä milloin saan sen taas hellävaraiseen käyttööni [...], mutta sittenkin on ladattava Gimpit, Spotifyt, meset ja kaikki uusiksi.
Saanpahan tehtyä koulutöitä kun en voi viettää koneella enempää kuin tunnin päivässä. Sitä paitsi tämä pöytäkone on niin jumalattoman hidas, että turhaudun jo puolessa tunnissa ja lähden mielenosoituksellisesti kävelemään muualle. Useimmiten kyllä revin muuta tekemistä läksyjen ja projektien sijaan...

8.1.
#9 Running Free



9.1.
#10 Peter Pan

#11 Hatching Pete


#12 The Lion King


Paras. Ei liene tarvetta perustella tämän kummemmin.

10.1.
#13 Pocahontas



Tänään varasi mamma sekä htoellihuoneen että liput Sonatan keikalle (: Toivottavasti pakkaset jatkuu yhtä kirpeinä helmikuun loppuun, jotta myös samanlainen ylipirteys mielessäni jatkuisi ^w^ Lunta saisi rapsahtaa metri ainakin lisää, jotta pääsisin jumittamaan kelkalla metsiin ja soittamaan isän auttamaan irrottelussa.

Talvi on kivaa.

Ei kommentteja: