keskiviikkona, tammikuuta 20, 2010

Draw your pain and hear me hum it out

Vihdoinkin mulla olis aikaa istahtaa kirjoittelemaan, tietystikin kaikki mun aiheet ja muut ajatukset on joko vanhenneita tai muuten vain liian kehareita. Luin tän läpi ja huomasin et osittain on tosi tönkköö tekstii, mutta luulisin että tästä saa selvää. Kolmen tunnin yöunilla ei voi parempaakaan olettaa.

Viikonlopun vietin vanhempien ja pikkusiskon kanssa pohjoisessa mökillä, siellä oli uskomattoman kaunista!
Kotona vilkaisin lämpömittaria, no eihän seitsemän asteen pakkanen ole vielä mitään! Taistelin koirulit autoon, istuin mukavasti tavarakuorman alle ja niinpä me viiletettiin mummolaan. Mietiskelin itsekseni että on vähän kiristynyt kyllä pakkanen, kädet ei meinanneet enää kestää pitää koiran hihnasta kiinni ilman lapasia. Auton ulkomittari sanoikin -14, mutta kuvittelin selviäväni mökille paleltumatta.
Kelkkaa ja rekeä pakatessa hengitys huurusi laittoman paljon, enkä oikeastaan ehtinyt suoda pakkaselle suurempaa ajatusta. Perillä mökillä olin syväjäässä ja ensimmäisenä riensin lämpömittarin luokse: -28. Ei ihmekään että kuono meinasi jäätyä ^ww^'
Jopa ovien lukot oli huurteen peitossa sekä ulkoa että sisältä. Kuvanlaatu on tyyliä "sormet jäässä, kamera toimii hitaalla ja silmäripset huurtuu yhteen kiinni!" mutta armahtakaa minua.

Illalla kauniit vaaleanpunaisen sävyt leijuivat taivaalla ja niiden seassa lipui jonkinlainen harmaa/musta mystinen sumuharso arviolta 20 metrin korkeudella ja hiipui pois kymmenessä minuutissa. Mulle ei koskaan selvinnyt mitä se oli, mutta kaunista ainakin.






Lauantaina ja sunnuntaina lagasin hienosti sängynpohjalla One Piecen uusimpia ja Trinity Bloodin vanhimpia pokkareita. Pe-la-yönä 14 tuntia, neljän tunnin päikkärit ja la-suyönä 13 tuntia ja kolmen tunnin päikkärit, tasasin aiempia univelkoja.

Kouluhommia mulla on ollut jotenkin kasaantunut, mm. joku romaanin analysointi, uskonnon mediapäiväkirja, äidinkielen suuri essee, sanakokeita ja kielioppikokeita. Kolme kuviksen työtä odottaa aikaansa, otin ne mukaan että joskus ehtisin tehdä - niinku mulla kotona aikaa olisi. Siis labyrintti, järjestys kaaoksessa ja lapsuuden miellekartta on tehtävä, jotta pääsen kurssin ylipäätään läpi. Lisäksi tietysti on tehtävä tämän hetkinen landscape-linovedostyö ja sitä seuraavat pari työtä...
Yöunet jää vähiin kun viimeistelen jokaisen koulutyön niin hienosti, aloitus on aina vain vähän jotain sinnepäin. Kai sillä viimeistelylläkin pääsee läpi..?

Olen suurimmaksi osaksi nyt hylännyt rockstara-haaveeni ja alkanut pohtimaan kääntäjän työtä. Vaati hirmuisesti lukemista ja kielitaitoa, palkkaus ei ole hyvä, mutta ainakin mielenkiintoisia töitä riittäisi. Erityisesti leffojen tekstitysten kääntäminen kiinnostaisi, toki kaikki kirjat myös. Olen kuitenkin sen verran nirso kirjoissa, mutta kaikkiruokainen leffoissa, että se tuntuisi oikeammalta.
En hylkää kitaristin uraani kokonaan, vähintään pidän sen harrastuksena. Nautin siitä liikaa jättääkseni sen taka-alalle n___n

Piilarit jo tilasin, maanantaina kävin valkkaamassa uudet kehykset laseihinkin. Silmälasit on niin turhat ja aina tiellä! Pakko silti pitää, sokeana hiirenä on hankalaa elää ja olla. Sitä paitsi koulumotivaatio voi kasvaa jos näen taululle :D
Löysin Guessilta ihan kivat, mamma tykkää maksaa ne ^w^ Ihmettelen, miten se jaksaa tuhlata rahaa mun vihreisiin toorisiin piilareihin ja niiden lisäksi vielä kaikista kalleimmat kehykset mitä optikolla oli!

Enempää kirjoitettavaa en sitten keksikään D: Tilattavaa-levylista venyy ja venyy, eikä kohta varmaan mahdu seinällekään. Siitä lisää myöhemmin!
Ilalla viipotan kaverille katsomaan Hooligans-leffan ja tekemään kanaa aurajuustokastikkeessa persikalla ja eläimen muotoisilla makaroneilla.

Ei kommentteja: