lauantaina, syyskuuta 19, 2009

get out, get out, get out of my way

Huh, nyt on cooper takana ja jalat vähän kipeinä. Metrejä tuli 500 vähemmän kuin halusin, lisäksi jouduin varaamaan ajan astmatesteihin.
Huomioin myös, että Mötikoiden Motherfucker of the Year on ihan liian nopeatempoinen juoksemiseen, ainakin lämmittelyyn. Juoksin kaksi kierrosta sen tahdissa ja venyttelinkin vielä, ajattelin hölkätä rauhalliseen tahtiin kahdessa minuutissa kierros, mutta kuinkas kävikään..

Eilinen sujui rauhallisissa merkeissä kotona dataten ja muuten vain oleskellen. Tein ruoaksi koko perheelle pihvejä ja perunapaistosta, jälkiruoaksi nuo vetaisi jäätelöt ja minä lähdin kävelyttämään Ghetto Blasteriani kaverille mukanani Juissia, Jaffa-keksejä, Sirkusaakkosia ja sitruunateetä. Animatrixin puolessa välissä kamu sitten simahti ja minäkin luovutin univeloilleni.

Tänään oli tarkoitus lähteä Match Show'hun toisen kaverin kameramieheksi, mutta sain yskän ja kuumekin alkaa nousta. Toivottavasti paranen pian niin että jaksan datailla täysvoimaisesti ;3

Huomenna katsomaan Brüno sen kaverin kanssa, jonka kameramieheksi aioin. Pärskin siellä tietysti hirveästi, etenkin jos kaverin kaverit on samassa porukassa meidän kanssa..

Now Playing: Snow Whites Poison Bite - Sleeping Beauty (acoustic)

Ei kommentteja: