sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2011

When the world comes crashing down, who's ready to party?

Heräsin kumpanakin viikonlopun aamuna ennen kymmentä (tosin sängystä pääsin vasta puoliltapäivin, olis ihana nukkuu ku voi mutta sillon ei tietty uni tuu) ja katsoin ulos: täydellinen auringonpaiste, pieni tuulenvire ja kaikki kevään merkit havaittavissa. Siispä oiva sää kiinnittää viltti ikkunaan ja katsoo Greyn Anatomian kausi loppuun!

Torstaina olin pahizz, enkä menny kouluun edes niiksi kolmeksi bilsan tunniksi, jotka oli mulle lukujärjestykseen kirjattu. Jäin kotiin tekemään Pikku-Saappaan (= pikkusiskon) synttärikakkua! Siitä tuli ihan jäätävän ruma ja siksi otin kuvan tost päällisestä enkä kakusta, enhän mä nyt oo koskaan ennen ees tehny täytekakkua... Kolmikerroksinen hilla-/lakka-/suomuuraintäytteellä ja kermavaahdolla, sit päälle tahtoi synttärisankari ihan itse rouhia levyllisen suklaata. Okei, saatoin viedä siitä rivin tai pari parempiin suihin ennen rouhimista...

Perjantaina saatiin nelosjakson todistukset ja check this out! Pitkä matikka on hirvittävää ja kokeesta sain 7½, opettaja muuttaa ton kurssin arvosanan kasiin ku palaa töihin opiskelemasta. Oon myös toivoton historiassa, enkä päässy edellistäkään kurssia läpi joten en uskaltanu mennä hakemaan koetta takas. No, nyt ainaki voin ylpeenä hakee sen!
Sain hi4-kurssin välikokeesta 4 vaikka Saila brutaalisti pakotti mut lukemaan kirjasta koko alueen ja vihon, sit tästä koko alueen kokeesta (joka pitää tehä jos ei pääse välikoetta läpi, jos pääsee ni kurssikokeena on vaan puolet alueesta) sain ilmeisesti ihan ok numeron kun seiska tipahti.
Muutenki kaikki kurssit läpi! >:o Biologian K:ta lukuunottamatta, mutta sekin kuittautuu muutamilla lisätehtävillä.
Ja. Ruotsi. Viimeinen kurssi 6. Viimeinen kurssi IKINÄ.

Eilisen auringonpaisteen keskellä taivaalta iski lunta, räntää ja rakeita. Kymmenisen minuuttia kesti tajuton myräkkä ja sitten se oli ohi.

Tänään jaksoin tehdä myös jotain näille mun rakkauskynsille. Varsinkin oikeen käden kynnet, ei varmaan oo koskaan ollu näi pitkii ja vahvoja kaikki yhtä aikaa! Kokeilin ekaa kertaa liukuväriä ja noh... Practice makes perfect, right?

Oon mä kuullu huonojaki uutisia hyvien rinnalla, mutta tahon keskittyä näihin.

Lukijat lisääntyy ,__, ♥ Kiitos!

NP: All Time Low - Hello, Brooklyn

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Noi kynnet on mehukkaat! >:D Iha siun näköset, vau! :D

Varja kirjoitti...

>:D Kiitos!

JE kirjoitti...

voi vitsi miten kivat kynnet, tosi hyvän pituset ja ihanan väriset! :-)

Varja kirjoitti...

Kiitos! :D Vaikka nää onki jo historiaa, menetin töissä kynteni ):