tiistaina, kesäkuuta 16, 2009

getting sweeter and sweeter



Tuomioviikko.

Ei mulla sinänsä mitään järkevää kirjoitettavaa ole, mutta vapaapäivänä en keksinyt muutakaan tekemistä. Sain eilen illalla KMWYD'hen aikaan yhden työaiheisen tekstin mutta en todellakaan tiedä aionko julkaista sitä.
Lisäksi aloin rakentaa omia kotisivuja, mutta en tiedä mitä sisältönä olisi [kun onhan mulla jo Anti-Nagst puoliomistuksessa ja sitten on Kill Me With Your Dreams runoille, Nutparade yleiseen jupinaan ja tunnuksia vähän joka paikassa, mm. DeviantArtissa, IRC-Galleriassa, myös Harhakuvassa, vaikka en siellä juuri koskaan käykään, rakkausrunoissa ja vaikka missä muualla], ehkä laitankin vain muokkaamiani grafiikoita sinne, koska en osaa itse koodata vielä kärpäsen paskaakaan.

Eilen oli upea ilma - tottakai mun pisimpänä työpäivänä -, aamulla ja yöllä ilmaa viilensivät rankat sadekuurot, mutta päiväksi selkeni ja lämpeni jopa yli 20 asteen! Illalla kotona yritin saada seuraa itselleni, jotta olisin päässyt nauttimaan kauniista säästä, mutta ikävä kyllä kaikilla oli jotakin muuta tekemistä [esimerkiksi tuo tyttönen useassa muussa tekstissä oli matkalla Kanarialle, murh]. Vietin illan lukien One Piecea ja syöden Truly Fruity- karkkeja, joista en edes tykännyt.
Toivoin tämän päivän valkenevan yhtä hienona, mutta turhaan: taivas on täysin harmahtavan pilvivaipan takana, tuuli taivuttaa puita vähintään 45 astetta ja lämpöä ei välttämättä ole edes yli viittätoista. Maa on märkä öisestä sateesta, mutta enää ei putoa pisaroita. Kastemadot ovat nousseet nurmikolle oikomaan pitkiä varsiaan ja linnut ovat kaikonneet kuivemmille maille.

Osuin Cinema Bizarren sivuille ja latasin hetimiten kappaleen Deeper and Deeper. En osaa kuvailla sitä tunnetta, kun huomasin porukalta tulleen jo yhden kappaleen ja kaiken lisäksi reilusti parhaan koko orkesterin soitoista. Sad Day (for Happiness) on osittain kuunneltavissa sivuilla, ja yllätyin kun sekin oli niin ylivoimaisen upea. Tyylillisesti CB on muuttunut soundiltaan ja kompiltaan raskaammaksi, mutta Strifyn laulu on hiottu hauraimpaan mahdolliseen kuitenkin niin, että vahvemmissa kohdissa riittää volyymiä sulattamaan jäätyneet kyyneleet silmistä poskille. Pidän tästä uudesta vaarallisella tavalla heikosta laulusta.

Olen suunnitellut siivoavani huoneen tänään kun ei ilmakaan suosinut. Ensin uinuin onnellisesti yhteen, pohdiskelin kaikenlaista kahteen asti ja sitten vasta nousin ylös maailmanvalloitus-suunnitelmieni kera. Kesäloma on mukavaa, etenkin jos ei ole töitä ja jos voi painua milloin tahansa vilkkaan koirulin kanssa lenkille tai leikkimään.
Ennen siskon YO-juhlia puunasin huoneen totaalisesti ja se pysyi puolitoista viikkoa ylimaallisen siistinä. Nyt kun kesätyöt ovat väsyttäneet minut, en ole jaksanut laittaa tavaroita paikoilleen ja sen kyllä huomaa: sängylle ei pääse kuin kolmiloikalla, pöydältä ei löydä mitään muuta, kuin kaiken päällä seisovan cd-soittimen ja tuolille ei kannata istua siinä olevien ompelutarvikkeiden vuoksi. No, mutta jos tänään saan siivottua perusteellisesti, ei tarvitse siivota seuraavan kerran kuin vasta puolentoista viikon päästä B)

Hmm. Ei kai mulla mitään muuta löpistävää edes ollut, sainhan aimo armaan vartin kulumaan mukahienon blogitekstin kirjoittamisen aikana (8

Why - why should we go deeper into this?
I don't know
Try - I'm tryin' to find what's in your secret.
'cause I don't know
Time - the minutes are counted between us
That's why

I'm fallin' deeper and deeper
Getting sweeter and sweeter
can't obscure your desire
'cause you learn as it grows
It's so strong
It lingers on
Forever

How - How come your abundant in my thoughts?
I wonder
Now - I feel that it's scripted into my part.
I wonder
Time - the seconds are counted between us
That's why

I'm fallin' deeper and deeper
Getting sweeter and sweeter
can't obscure your desire
'cause you learn as it grows
It's so strong
It lingers on
Forever, forever

Deep within, in between
Me and myself
So high
Deeper, sweeter

I'm fallin' deeper and deeper
Getting sweeter and sweeter
can't obscure your desire
'cause you learn as it grows

I'm fallin' deeper and deeper
Getting sweeter and sweeter
You can't obscure your desire
'cause you learn as it grows
It's so strong
It lingers on
Forever

Cinema Bizarre - Deeper and Deeper

Ei kommentteja: