tiistaina, maaliskuuta 22, 2011

22.3.2011 silvoin kettua

Tämä päivä lähti hienosti liikkeelle siitä, kun heräsin kaksi tuntia liian aikaisin ja pomppasin ylös, ehdin pukea kun huomasin että kello ei olekaan vielä tarpeeksi... Siitä nukuinkin sitten pommiin tapani mukaan.
Eka bilsan tunti aloitettiin kevyesti kello 8:00 ketun leikkaamisella! Oli jotain niin hienoo, opin parhaiten siis käytännön töissä ja elikon sisusten kaiveleminen avas mulle monta asiaa. Kaikista jännintä koko kokemuksessa oli se, että me löydettiin mun parin kanssa suolistosta mielenkiintoinen .. juttu. Se oli kiinnittyneenä siis suoleen (ulkopuolelle), mutta edes opettaja ei keksinyt sen funktiota. Wtf :D
Oon jo aiemmin sörkkiny poron sydäntä, mutta olipa kiva leikata skalpellilla maksasta palanen ja repiä keuhkojen päältä sydän irti. Mulla ei siis kuvottanut itse ajatus siitä, että silvoin kuolleen nisäkkään sisäelimiä, vaan pidän tuntia todella opettavana. Ainoastaan se haju oli aika karmiva, onneksi satuttiin just ikkunan alle luokassa ja tuuli raikasti ummehtuneen ketun sisäelimistä leijuvan hajun ilmasta.

Ketut tuli siis paikalliselta pyytäjältä, jonka metsästysmetodit on mahdollisimman kivuttomat ja inhimilliset. Ruhoista oli päästetty veret, ne oli nyljetty ja käsittääkseni pakastettukin ennen kuin ne meille tuli.

Ekana tuli mieleen Resident Evilin zombiekoirat :)

Mutta täytyy rientää autokoululle, mie taas päivittelen kun löydän aikaa.

0/

2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Vitsit oikeesti, miksei me koskaa saatu tehä bilsas mitää vastaavaa? :DD Seiskal sorkittii vaa jotai pakastettua kalaa.

...onko miussa jotain vikaa ku oisin halunnu päästä penkoo kuolleen ruhon sisäelimii...? XD

Varja kirjoitti...

Mus on ihan yhtä paljon vikaa ku olin ja olen niin innoissani et sain tollasen mahdollisuuden! Siin tajus kui sisäelimet ei vaan puhkee jos niit ei TÖKKÄÄ sillä skalpellilla ja et niitä voi oikeesti siirrellä kokonaisina niiku lääkärisarjoissa :)
Vaikka tokihan kyseessä oli kettu eikä ihminen ja pakastettu eikä elävä mutta silti.