tiistaina, elokuuta 25, 2009

toimin kuin unessa. elin kuin shokissa.

On aina niiin eri fiilis istuskella siistissä huoneessa pöydän ääressä lukemassa muiden blogeja, kuin yrittää vaikeasti jollain huojuvalla penkki-sänky-pelilaatikoita-kirjoja-viritelmällä olevalta kannettavalta nähdä tekstejä. Onneksi olenkin luvannut pitää huoneeni jouluun asti siistinä - siten saan stereot ja luvan ostaa oman ison järkäle-kameran [kyllä, tarviin siihen luvan vanhemmilta].

Siinä missä aikaisemmin ei ole ollut intoa kirjoittaa Qstock-postausta, nyt ei ole aikaa. Ikävää sinänsä, niin harvoin kun jaksaisin tehdä mitään niin voimaa ja aikaa vievää. Postauksesta ei tule pitkää, onhan tapahtumastakin jo kokonainen kuukausi >)

Ah täysin vapaa viikonloppu edessä. Ajattelin virittää tuon tv:n huoneeseeni, katsoa monta Disney-klassikkoa vhs:ltä ja syödä. Onneksi en edes voisi lähteä minnekään vaikka haluaisinkin. On hyvä pitää joskus rauhallinen kotiviikonloppu kaikkien näiden läksyjen keskellä.

Läksyistä puheenollen, tein tuon myyttien taruolennon eilen ja siitä tuli ihan hauska. Tekemättä vielä tuo kollaasi, tänään sain koulussa valmiiksi kuviskansionkin. Voisin piirrustella tuota alter-egoani useamminkin Copic-tusseilla, oli se sen verran hauskaa (8

Ja lukemisesta:
One Piece 46 lukematta puoliksi, sen kahlaan läpi tänään jotta voin palauttaa kaikki nuo omistajalleen.

© manga & toy zest

Ostin hetken mielijohteesta Bleach 1&2, jotka luen heti ajan salliessa. Pari kaveria tykkää tästä animena ihan hirmusti, mutta minulla ei ole ollut aikaa tutustua animeen, joten aloitan mangan parissa.

© manga & toy zest

Äikän lukupäiväkirjaa varten lainasin Hanna Marjut Ranttilan Kertoi Tulleensa Petetyksi. Kertoo kolmesta hyypiöstä, jotka päivittäin yrittävät itsemurhaa, mikä on mielestäni aika hauska aihe kirjoittaa ja sen vuoksi valitsin nimenomaan tämän.

© kiiltomato.net

Ei kommentteja: