keskiviikkona, elokuuta 26, 2009

"onne lii koskokko"

Ajattelin vähentää reilusti energiajuomien käyttöä, samoin epämääräistä napostelua. Mutta kuinka sitten selviän helvetillisestä keskiviikosta? Kuin aamuiset ruotsintunnit eivät jo olisi tarpeeksi, iltapäivään kuuluu luokkatoverien lähdettyä kaksi saamentuntia. Etänä.
Koneella olemiseni siis tarkoittaa sitä, että puolet asioista menee ohi korvien joko huonon kuuluvuuden tai muuten vain ajatusten muualla olemisen vuoksi. Nyt yritän opiskella hieman ahkerammin, vaikkakin bloggaan ja tarkistan kaikki pikkujutut samalla. Onneksi opin puheesta ja pystyn tekemään kahta asiaa yhtä aikaa :)

Paiskin matikanläksyjen parissa eilen yömyöhään - turhaan. Ne olivat aina väärin, tai en osannut käyttää oikeita tekniikoita tehtävien ratkaisuun. Perjantaiaamuna, kun on ainoa "tyhjä" tunti, menen tukiopetukseen, sillä en aio luovuttaa pitkän matikan kanssa. Enkä edes voisi ennen kuin toisessa jaksossa, sillä lukujärjestykseni ei salli sitä.

Voisin harkita saamenkielen kirjoittamista, mikäli ymmärtäisin näistä tehtävistä yhtään mitään..

No, kuitenkin, aion loppupäivän pitää koneet kiinni, eli minuun saa yhteyttä vain puhelimitse, mikäli en ole jo nukkumassa.
See ya!

Ei kommentteja: