perjantaina, helmikuuta 03, 2012

Please let me take you out of the darkness and into the light 'cause I have faith in you, that you're gonna make it through another night

Blogin tauko johtui tai johtuu, ehkä jopa tulee johtumaan, siitä ettei mulla ole kirjoitettavaa tai en vaan jaksa.

Viimeiset 7 päivää ovat sisältäneet mm.:
 Oon ollu hoitamassa siis tollasta englanninsetteriä, jolla on ikää 8 kuukautta. Tästä ei oo pahat maisemat auringonnousun aikaan takapihalle, mutta on vaan niin hitsin pitkä matka "ihmisten ilmoille". (Musta tuntuu edelleen uskomattomalta että kutsun Ivalon keskustaa "ihmisten ilmoiksi"...)
Katotaan tarkemmin viimeistä kuvaa.
Yks lempparilapanen melko siististi kahdessa osassa hoitokoiran toimesta. Noi on kaksinkertaset ja mummon neulomat, ainoot millä oon pärjänny noilla pakkasilla. Hienosti oli napattu keittiön pöydältä ja vedetty toisten, liian isojen tylsien valkoisten, sisästä pois ja tuhottu vaan toi toinen. Kaikki tämä alle viidessä minuutissa.

Käyttökelvoton koneen virtapiuha. Keskeltä keittiön pöytää napattu ja jännittävästä kohdasta poikkijärsitty. Tämä veloitti 79.90€ ku oli pakko käydä ostamassa uusi. Kiitti hei.

Mut nii, tää oli melkein sellanen "hei tulin takaisin" -postaus mutta ei sitten kuitenkaan. Saattaa olla että hiljenen taas.

NP: Nickelback - Lullaby

3 kommenttia:

Mankku kirjoitti...

Eka katoin että oot laittanu kuvan Pikosta ja sit mietin tarkemmin...
Lapasen kohtalo oli kyllä surullinen. :(

Varja kirjoitti...

Voi Mankeli..........

Varja kirjoitti...

Aww! :)