tiistaina, toukokuuta 25, 2010

Everyone is praying to be saved, now they're finally trying to behave

Viime viikko hurahti hienosti koomaillessa, perjantaina kävin kaverien hiukset laittamassa kun tytöt lähti juhlimaan.
Elinalle miniminikrepit ja Maijalle kokosuoristus + otsiksen kääntäminen. Kauhea homma tuon kuontalon suoristamisessa samoin kuin Elinan überpaksujen hiusten kreppaamisessa! x__x Mutta eihän siinä mitään, kiva noita on väännellä.
Tällä porukalla soudeltiin ympäri kyliä parin komplikaation vuoksi (voih, onneksi olen kameramiehenä niin en oo kuvissa :D).

Lauantaina oli vuorossa ekstempore-matka Norjaan Karasjoelle Feailan (tsekatkaas oletuskuva, meitsin ottama ja yks niistä kolmesta kuvasta jotka Norjan puolelta otin) ja hänen muutaman sukulaisensa kanssa. Ostin esim. suklaata, suklaata ja suklaata. Myös limupullon!
Iltasella napattiin Feailan Tätsi-koira (Katajakankaan Margaret, lyhytkarvainen saksanseisoja) mukaan ja viiletettiin koirakentälle. Noi harjoittelee agilitya ja hyppäs muutaman toko-esteenkin mun mieliksi.


Kotimatkalla törmättiin tällaisiin:
Telkkä-pariskunta ja PIISAMI. Varmistuin siitä, että asun korvessa. Oikeasti.

Sanokaas hei, tykkäättekö enemmän .JPG-muotoisista kuvista Photobucketin kautta, .PNG-muotoisista Bloggerin vai .PNG-muotoisista Photobucketin kautta eniten. Mulle noi .PNG-muotoiset latautuu ihan yhtä nopeasti/hitaasti kuin .JPGkin, Bloggerin kautta vain hitaammin, mutta esimerkiksi meidän pöytäkoneella noi lataa hitaasti jos lataa ollenkaan.

Ja nyt palajan matematiikan vektorien pariin.

NP: Nomy - World In Fire

Ei kommentteja: