keskiviikkona, heinäkuuta 22, 2009

no title 2

Päätin nyt että en päätä tämän kanssa yhtään mitään näin kiireessä ja stressaantuneena, joten pysykööt auki ja tulkoot ainakin vielä yksi postaus!

Eilen menin kaverille yöksi ja tämän täytyi lähteä jo yhdeksäksi töihin - mikäs siinä, ehtisinpähän tehdä kaiken kunnolla tänään. Olin jotenkin niiin väärässä. Huomenna lähtö on kahden aikoihin ja luulen että pakkailen ja pähkäilen vaatteita mukaan vielä puoli yhdeltä huomenna nukkumatta silmänräpäystäkään.

Kanarialta palanneet ystäväni lahjoittivat kumpainenkin minulle paidan lähiaikoina, toinen tuliaisiksi ja toinen koska rakastuin siihen paitaan päättäjäisissä kun lainailin sitä ahkeraan.


Älkää tuijottako huonoa selkääni [tai punaisia rintsikoita tai vihreitä yöhousuja], vaan noita söpöimmistäkin söpömpiä sinisiä paljetteja! Ihana, siis Kanarialta ties mistä.


Ja sitten tämä huppari [+ naamafail] =) H&M Young, en tiedä kuinka vanha/uusi on mutta minä rakastuin palavasti.

Juujuujuu kyllä itse leikkelin myös hiuksianikin mutta ero on niin vähäinen, että en pistä kuvia, eikä kyllä aikaakaan ole.

Palailen kuvioihin siinä elokuun 5. - 7. päivä ja ilmoittelen jos olen saanut blogin kohtaloa selville! Nokka kohti matkalaukkua ja pakkaamista, huomenna Ouluun Qstockiin, sunnuntaina Hämeenlinnaan ja joskus takaisin.
See ya!

Ei kommentteja: